Bedstefar og barnebarn på eng

Tre ting du skal huske i efterårsferien

I Lån & Spar vil vi gerne ønske dig en rigtig god efterårsferie. Men vi ved også, at en god ferie ofte kræver grundig planlægning. Derfor har vi samlet tre vigtige råd, som du skal huske, inden du rejser.

 

1. Få styr på din rejseforsikring

Tyveri eller sygdom kan nemt skabe skår i ferieglæden. Men med en rejseforsikring kan du vende en dårlig situation til det bedre. Du kan bl.a. forsikre dig selv og din familie ved at købe et Mastercard Guld. Kortet koster 795 kr. om året, og du behøver ikke købe rejsen med kortet, for at forsikringen gælder.


2. Husk altid et ekstra kort

Det er altid en god idé at have flere kort med, når du rejser. Får du stjålet det ene, eller har du behov for flere penge, har du altid et ekstra kort på hånden. Supplér fx dit Visa/Dankort med et Mastercard, og husk altid at opbevare kortene forskellige steder.


3. Husk, at du selv kan spærre dit kort

Har du mistet dit kort, eller har du mistanke om misbrug, kan du selv spærre dit kort i mobilbanken og i netbanken. Har du ikke mulighed for at spærre dit kort selv, skal du ringe til Kundeservice på 3378 2000. Er det uden for vores åbningstider, kan du også spærre dit kort ved at ringe til Nets på telefon +45 4489 2929. 

Hav en rigtig god efterårsferie!

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.